AtmR

AtmR

Langdurige samenwerking voor het creëren van diverse video's

AtmR is een kantoorinrichter in de breedste zin van het woord. Dit varieert van advies over eigentijdse inrichting en het realiseren daarvan tot het leveren van printers, pennen en papier. Wij zijn een samenwerking aangegaan met AtmR voor het creëren van videocontent ten behoeve van de nieuwe website.

Profilering door middel van video

We hebben in een periode van ongeveer een jaar, meerdere verschillende films gemaakt gericht op de diensten en producten die AtmR levert. Door de intensieve samenwerking zijn we in staat geweest om helemaal in de huid te kruipen van AtmR en zodoende konden we zelf 
pro-actief scripts en films aandragen. Draaidagen konden zo optimaal benut worden door het materiaal te gebruiken voor meerdere verschillende films. Door bepaalde thema’s op verschillende manieren te benaderen en vanuit verschillende perspectieven te belichten ontstaat er content op maat voor iedere doelgroep. Door deze content actief in de juiste doelgroep te verspreiden genereer je de juiste doelgroep op de juiste landingspagina van je website. 

Promo AtmR
Een algemene promofilm die in grote lijnen laat zien op welke gebieden AtmR werkzaam is. We kiezen ervoor om geen ‘gescripte’ voice-over toe te voegen zodat er voor de kijken ruimte ontstaat om zelf invulling te geven aan wat ze zien en ervaren.
Referentie Flynth
Een referentiefilm over een kantoorinrichtingsproject bij Flynth, waarbij vooral de innovatieve ideeën aan de voorkant en de goede samenwerking tijdens de realisatie van belang zijn geweest. AtmR profileert zich hiermee als dé partner in kantoorinrichting.
Kantoorbenodigdheden

AtmR heeft in grote lijnen vier verschillende product- en dienst groepen, namelijk: kantoorinrichting, kantoorbenodigdheden, documentsystemen en alles op het gebied van AV. In ons proces hebben we vooral de aspecten van kantoorinrichting en kantoorbenodigdheden aan het licht gebracht. 

Trailer Projectinrichting

Met een trailer over projectinrichting wil AtmR laten zien dat ze voldoende capaciteit hebben om grote projecten volledig uit te voeren. Zoals hun naam zegt: Van advies tot en met realisatie. Zowel met hun eigen mensen als in samenwerking met andere partijen is AtmR in staat om de grootste projecten tot een succesvol einde te brengen. 

Referentie Nathan

Nathan is misschien wel de meest innovatieve opdrachtgever die AtmR gehad heeft. Het meedenken over innovatieve oplossingen en het realiseren daarvan stonden centraal binnen deze opdracht. 

Koffie

Een goed kantoor heeft goede koffie! Een belangrijk onderdeel van de kantoorbenodigdheden dus. AtmR heeft een unieke samenwerking met een leverancier en is dus in staat om voor iedere klant koffie op maat te leveren. 

Referentie Quadraam

We startten onze samenwerking met een referentiefilm over Quadraam, een onderwijsinstelling in Duiven. Een innovatief idee voor de herinrichting van een voormalig aula resulteerde in een uniek project en een unieke samenwerking. 

Referentie K3 Delta

K3 Delta is een snelgroeiende organisatie die in een hele korte tijd een mega grote verhuizing moest organiseren. Het is dan fijn om samen te kunnen werken met betrouwbare partij die zich aan haar afspraken houdt. K3 vond in AtmR die partij.

Trailer K3 Delta

De grote verhuizing en de strakke planning was een enorme uitdaging voor alle betrokkenen. Na maanden lang werken kon AtmR op de laatste dag K3 trakteren op een mooie korte terugblik op die periode middels deze film. 

Ché Café

Naast koffie op maat heeft AtmR ook hun eigen koffie melange en merk namelijk: Ché Café. We waren al op locatie bij de leverancier voor het maken van de ‘koffie’ film, dus een film specifiek over het merk Ché Café was mooi meegenomen. 

NEEM CONTACT OP OF KOM BIJ ONS LANGS

LATEN WE KENNIS MAKEN

Neem contact met ons op!