Over Ons

WAT WE DOEN

Video

Wij vertellen met film het verhaal dat zo geloofwaardig, inspirerend, aansprekend en herkenbaar is, dat mensen zich er mee willen identificeren.

Vormgeving

Om complexe informatie goed te kunnen communiceren is een goede vormgeving essentieel. Daarbij zorgt het ook voor eenheid wat bijdraagt aan de herkenbaarheid.

Website

Jij ook online? Een goede webervaring wordt steeds belangrijker. Van responsive tot pagespeed en van gebruikservaring tot recht doen aan je eigen verhaal. Wij kennen de balans.

Communicatie strategie

Wij staan niet alleen voor onze producties, maar ook voor het verhaal er achter. Een goed plan verdubbelt de effectieve waarde van je communicatie. Strategisch en tactisch kijken is voor ons tweede natuur.

Branding en presence

De wereld om ons heen veranderd continu. Daar hoort dus ook steeds weer plaatsbepaling bij. Wij helpen met de juiste positionering van je look and feel, zodat je doelgroep weet waar je voor staat.

ONZE VISIE

Wie we zijn

Toff is een jong en vernieuwend multimediabedrijf, een klein maar veelzijdig team dat barst van de grote ideeën. Onze passie ligt in het in beeld brengen van echte verhalen en krachtige profielen. Voor ons gaat het niet om de platte promotie. Wij houden ervan om verhalen van organisaties en wensen van mensen op een intelligente manier te vertalen naar een uniek multimediaal product.

Onze passie

Bij Toff kijken we niet naar wat ‘hoort’, maar doen we wat werkt. Iedere opdracht is anders en vraagt om een specifieke aanpak. En of het nu gaat om bedrijfsfilms, sfeerimpressies, live verslaglegging of interactieve video, de kracht van onze producten zit hem vooral in de authenticiteit die we in beeld willen brengen. Waarom? Omdat we graag precies willen laten zien hoe het zit.

In co-creatie met onze opdrachtgevers gaan we altijd op zoek naar de diepere lagen. Dat betekent dat we ook graag met ze na willen denken over het optimaal inzetten van hun product. De doelgroep moet het namelijk niet alleen gaan zien, maar daadwerkelijk gaan beleven. Alleen dan creëren we de waarde waar mensen en organisaties daadwerkelijk naar op zoek zijn.

Toffe opdrachtgevers

Onze klantenkring is zeer divers en bestaat uit grote (publieke)organisaties, midden- en kleinbedrijf en start-ups. Maar of het nu een profit of een non-profit organisatie betreft, bij Toff werken we het liefst alleen met toffe opdrachtgevers. Waarom? Omdat het veel meer energie geeft om iets te maken vanuit een gedeelde ambitie, met mensen die echt geloven in wat ze doen. Pas als je werkt in een plezierige en ontspannen sfeer, krijg je het vertrouwen om boven jezelf uit te stijgen en zet je als team iets moois neer. 

Chris Tjong Ayong

Cameraman & Editor

Klanten die vaker bij ons terug komen

Een duurzame relatie met onze klanten is de sleutel tot succesvolle producties en resultaten

86%
" Het team van Toff is perfect in staat om onze unieke sfeer vast te leggen. Telkens weer weten ze precies vast te leggen wat we willen uitstralen. Daarbij communiceren ze helder, open en stemmen ze alles tot in detail met ons af. Zeer fijn samenwerken. "
Marloes de Bruin
Marketing manager Digital Power

NEEM CONTACT OP OF KOM BIJ ONS LANGS

LATEN WE KENNIS MAKEN

Neem contact met ons op!