PTC

PTC GROEP

Toff als communicatie partner

PTC groep ondersteunt gemeenten en (leer)werkbedrijven bij het inrichten, implementeren, automatiseren, uitvoeren en borgen van het participatieproces. Om zo mensen weer aan het werk te helpen.

Als communicatie partner ondersteunen wij PTC Groep op verschillende gebieden. Zo hebben we een website voor ze ontwikkeld en hebben we hen regelmatig ondersteund middels video. 

Website

De opdracht voor de nieuwe website van PTC was
tweeledig. Enerzijds moet duidelijk worden wat
PTC doet en waarvoor je bij ze terecht kunt en anderzijds moet er mogelijkheid zijn tot interactie tussen bezoekers en 'mensen uit
het warme netwerk'.

Video

Toff maakte voor PTC een aantal portretfilms over succesvolle casussen op het gebied van participatie. Deze films zijn getoond op een kennisdeel bijeenkomst van PTC.
Van deze bijeenkomst maakten we een aftermovie.
Bekijk deze door op onderstaande
button te klikken.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

In Ede maakten we kennis met Ron en Rens. Doordat ze van het Samenwerkbedrijf de ruimte en ondersteuning
kregen maakten zij een prachige ontwikkeling door. De films zijn in de kennisdeel-bijeenkomst getoond om het verhaal van teamleider Johan te ondersteunen.

Landgraaf bracht ons de verhalen van Wiel en Patrick. Centraal hierbij stond de ontwikkeling in van het leerbedrijf in Landgraaf. Teamleider Tom gebruikte de video’s om te laten zien waar je zoal tegenaan loopt als het gaat om verandering en ontwikkeling.

Tim en Jan vertelden ons hoe hun situatie als werkzoekende is veranderd toen ze in contact kwamen met het project ‘Baanbrekend Landschap’. Gedurende dit traject zijn ze succesvol begeleid naar werk.

NEEM CONTACT OP OF KOM BIJ ONS LANGS

LATEN WE KENNIS MAKEN

Neem contact met ons op!